Boris Mrdja & Zephyr_p / Shutterstock

Eigenaar van opblaaszwembad koopt gewoon vierduizend flessen bronwater

Er dreigt nog steeds een watertekort in Nederland, maar aan de 45-jarige Michiel zal het niet liggen. Hij vult zijn opblaaszwembad namelijk elke dag tot de rand met 4000 flessen bronwater uit de supermarkt.

“Ik maak me ernstig zorgen om de droogte”, legt Michiel uit terwijl hij twee flessen Chaudfontaine leeggiet in het zwembad. “Straks gaat de druk van de kraan, dat moeten we echt niet hebben.” Michiel bukt voorover en neemt een slokje uit het zwembad. “Hmmm, lekker. Net kraanwater.”

Verderop in de straat staat een man zijn heg te besproeien. Michiel loopt er met een streng gezicht op af. “Meneer denkt u toch een beetje aan het watertekort in ons land. Hier heeft u een petfles Perrier. Vinden de plantjes heerlijk.”

Dit stuk is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We willen bij dezen nogmaals benadrukken dat dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis en met klem op het hart drukken van een ieder die het aangaat om alsjeblieft niet de redactie aan te kijken op het niveau van het onderhavige artikel. Het lijkt misschien kansloos om te willen betalen om een grapje op het internet te publiceren op een podium waar je niet voor gevraagd zou worden vanwege, wat we op de redactie noemen, kwaliteitseisen, maar zo moet je dat niet zien.

Reageer
gravatar

Niets is wat het lijkt, dus voorgaande reactie is vast niet echt van de redactie, want dan zou het een mes in de rug zijn van de betrokken Vage Kennis en dus geen aansporing voor anderen om dat ook te worden. Ja, laten we het daar maar op houden.