Shutterstock : Maykova Galina

Megacrèche De Snottebel geopend voor alle kinderen die worden geweigerd bij dagopvang

Opvang speelt handig in op behoefte

Veel jonge ouders zitten met hun handen in het haar nu veel crèches kinderen weigeren met een snotneus. Na zeven weken lockdown is voor hen de maat vol. Opvang de Regenboogtuin speelt in op de nijpende situatie: komende week openen ze een mega-opvang in de Amsterdam Arena voor alle kinderen die geweigerd worden op de dagopvang.

Kinderen met een snottebel kunnen bij de Arena worden afgezet, en worden vervolgens over de tribunes en veldbedden worden uitgestald. Daar kijken ze op hun iPad. Als ze dan geen snottebel meer hebben, kunnen ze de volgende dag teruggebracht worden naar de normale crèche, waar ze snel een nieuwe snottebel opdoen en weer naar megacrèche De Snottebel kunnen worden gebracht.

Ouder Edo de Hondt noemt de megacrèche ‘dé oplossing’. “Ik moet nu alleen iedere dag mijn kind van de dagopvang naar de Arena brengen, gelukkig ben ik Ajax-supporter.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een snotneus is nog geen corona. Er moet eerder een opvang komen voor crèchepersoneel met het angsthazen-syndroom. Even niet bij mij, want ik vertrouw het nog niet erg.

Reageer
gravatar

Anderszins weet ik nog niet of ik tegen voetbal op de televisie blijf. Mijn vriendin Joke de Hondt vertelde mij dat haar man Edo niet te genieten is nu al meer dan drie maanden geen voetbal te zien is.