NOS

Van der Sar: ‘Pas tegen AZ spelen als wij Stengs hebben gekocht’

Edwin van der Sar heeft een plan gepresenteerd voor de herstart van de Eredivisie. De Ajax-directeur stelt voor om pas tegen AZ te spelen als zijn club Calvin Stengs heeft gekocht.

“Voor de Ajaxliefhebbers in het hele land is het zonde als wij tegen AZ aantreden terwijl Stengs daar nog speelt”, legt Van der Sar uit. “Mochten wij niet in staat zijn om Stengs deze zomer aan te trekken, dan voelen wij ons helaas genoodzaakt om de wedstrijden tussen Ajax en AZ te verplaatsen naar een later stadium. Een seizoen zonder Ajax-AZ kunnen wij daarom niet uitsluiten.”

AZ reageert begripvol. “De beste speler van AZ hoort natuurlijk zo snel mogelijk de overstap naar Ajax te maken”, zegt directeur Robert Eenhoorn. “Als dat door de huidige omstandigheden niet mogelijk is, dan snappen wij dat Ajax dit als oneerlijk ervaart.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *