I am Kulz / Shutterstock

Ontvang hier bindend reisadvies voor de zomer!

We kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie, maar lang niet overal heen. Waar moet jij naartoe? Doe de quiz en kom erachter! Let op: het resultaat is bindend.

0%

Wat is jouw lievelingskleur?

Hoe ga jij het liefst op reis?

Ben jij bereid om je te verdiepen in de regels van een ander land?

Hoe lang ben je al niet meer op vakantie geweest?

Hoe zou jij jezelf omschrijven?

Wat vind jij het allerbelangrijkste op vakantie?

Jouw reisadvies:
Een licht hellend grasveldje in Midden-Limburg
Jouw ideale vakantiebestemming deze zomer is een klein en lichthellend grasveldje nabij het industrieterrein van Geleen. Je mag hier officieel niet kamperen, dus dat maakt de vakantie extra avontuurlijk. Poepen en piesen kan in de berm tussen het grasveldje en de snelweg.
Camping De Baggerbeek in Overijssel
Geen verre reis voor jou dit keer, maar een intieme vakantie op tweesterrencamping De Baggerbeek in Overijssel. Er is geen sanitair, maar op vrijdagavond hebben ze wel een gezellige coladisco. En er is een entertainer die als onderdeel van zijn reïntegratieproces diverse spel- en knutselworkshops organiseert.
Antarctica
Jij wilt graag naar een plek waar je je geen zorgen hoeft te maken om het coronavirus. Antarctica is daarom voor jou de ideale vakantiebestemming. De vakantieperiode is bovendien een mooi moment om je eens te verdiepen in andere grote problemen in de wereld. Dit kan perfect door eindeloos in de verte te turen over smeltend poolijs. Neem wel een warm vest voor de avond mee: het is daar nu winter.
Zweden, Denemarken én het Verenigd Koninkrijk
Jij bent een enorme avonturier. Het mag eigenlijk niet, maar jij gaat deze zomer lekker naar Zweden, Denemarken én het Verenigd Koninkrijk. Daar kun je altijd nog kijken of je niet ook nog stiekem de grens over kan naar buiten Europa. Tip: pak genoeg spullen in, je komt mogelijk het hele jaar Nederland niet meer binnen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *