EvMedvedeva / Shutterstock

Groninger vraagt buren te stoppen met water drinken omdat zijn zwembad anders nooit vol komt

‘Jullie verpesten de waterdruk’

De 47-jarige Michel uit het Groningse Tjuchem doet een dringend beroep op zijn buurtgenoten om niet zoveel water te drinken met deze hitte. Michel heeft een tuinzwembad en dat komt nooit vol als de waterdruk door schaarste wordt verlaagd.

“Het kost me nu al elke dag twee uur om dat zwembad vol te krijgen, moet je nagaan hoelang het duurt zonder druk op de kraan”, legt Michel uit. “Zodra het zwembad vol zit, kan het dan eigenlijk meteen weer leeg. Dat vind ik zonde van alle moeite.”

Volgens Michel is het nu zaak om met de hele provincie verantwoordelijkheid te nemen. “Eén glas water per dag en niet douchen, tenzij het voor het ingaan van je zwembad is. Het lijkt me een kleine moeite.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is hopelijk een hele foute grap .
Wij hebben ook een zwembad in de tuin die hebben we begin juli gevuld en hij staat nog steeds vol , en goede kwaliteit water . Elke keer je zwembad vullen dat is pas verspilling van het goede drinkwater .

Reageer