NU.nl / Youtube

Coronavirus: demonstratie op Dam té belangrijk om mensen te besmetten

‘Ik maak graag een uitzondering’

Het coronavirus heeft gisteren niemand op de Dam besmet. Volgens het virus was de demonstratie daarvoor té belangrijk.

“Duizenden mensen die bij elkaar staan met het nobele doel om een vuist te maken tegen institutioneel racisme. Zo’n bijeenkomst kan ik natuurlijk niet verpesten door rond te gaan waren. Ik maak graag een uitzondering. Dat heeft Femke Halsema goed ingeschat.”

Het virus zegt ook niet goed voorbereid te zijn geweest: “Ik had niet gerekend op zoveel mensen. De organisatie had van tevoren gezegd dat er rond de 300 man zou komen. Om dan zo ad hoc mensen binnen te dringen lijkt me niet verantwoord.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kwam een vrouw tegen die hippie was, ze was eens helemaal met een busje naar India gereisd en had 15 jaar lang de wereld rondgereisd. Ze had onder anderen ook een zwarte jongen als vriendje, en een hond uit Afghanistan. Ze zegt dat ze roddelden. ‘Hij had een hart van goud, mooie jonge jongen.’ Maar dat hij stal en van alles uitvrat. Zoiets als een hond uit een asiel. Hij was dus hartstikke gek. Later hoorde ze dat hij hersenkanker had gekregen. Is dat toeval? Ze vraagt zich af waarom ze altijd de verkeerde man heeft. Iemand wilde nu seks.

In eigen woorden.

1.

Oh, hij kon het niet laten.
Renee, te jong voor mij denk ik.
Mooie jonge jongen, zijn hart op de juiste plaats.
Hersentumor. Dood.
Weet niet of het merkbaar is op jongere leeftijd, maar hij was, af en toe, knettergek. Invallen bij mijn in huis etc. Nooit iets gevonden, maar ik werd ook erg wantrouwend.
Zelfs mijn tuintegels eruit gewipt. Ze zochten toen cheques. Nooit is er iets gevonden, maar toen in de tijd, oh dat zwartje.
Knettergek, maar ook een hart van goud.!
Zou het nooit meer overdoen.

2.

Dan niet, alleen wanneer jij iets te vertellen hebt.
Dat is echte vriendschap.
Hahaha.

3.

Ongekend! Lachen, ook een soort erkenning, mannen van 30, die nog met mij iets willen. Doe niet mee, maar in de polder toch een leuke avond gehad. Geil was hij Ik heb bedankt! Ben ik wel goed? 20 jaren geen sex, had alles kunnen krijgen . Lachen. Ik doe nog niet mee.
Maar heb beloofd dat HET komt misschien wel komt.
Moet ik wel eerst een setje kopen!. Wil ik het nog?
Waarom niet, 20 jaar geen aanraking, misschien ga ik er voor met al de middelen.
Was echt gezellig. Midden in de polder. Was niet bang!
Weet wat ik wil en kan.
Wist de weg, als het te heet onder mijn voeten werd.
Kon hem aan, kende hem
Mijn broertje nam hem, tot mijn ergernis, altijd mee naar Papa.
Nu even leuk kunnen praten
Maar waarom wilt zo.n jongere jongen mij in bed?
Geilheid, en een beetje respect.
Heb het afgeblazen, wel.
Wel mooi, vogels .
Verschil van mensen. De één prijs je de hemel in, wat goed is voor je, de ander brand je af
Ik ga nu voor de mannen die ook aardig zijn.!

Ik was niet geil, kan dat nog?
Vraag me het af. Misschien toch een keertje proberen.
Ga ik morgen naar DA of Kruitvat. Op mijn leeftijd met condooms in mijn tas?
Waarom niet?

Reageer