Mooie Boules

Enquête: 17 miljoen Nederlanders hebben al corona gehad

17 miljoen Nederlanders hebben al corona gehad. Dat blijkt uit een enquête onder alle Nederlanders. Van de respondenten geeft 100 procent aan het virus ‘zeker al wel gehad te hebben, waarschijnlijk.’

“Ik had paar weken geleden beetje zere keel, moet corona zijn geweest”, luidt een veelgehoorde respons. Ook de antwoorden: “M’n huisgenoot was behoorlijk ziek tijdje terug, die heeft sowieso het hele huis besmet” en “Ik had niet echt de typische corona-verschijnselen, maar ken wel paar mensen die carnaval hebben gevierd, dus” komen vaak terug.

Daarbij zijn er ook heel veel mensen die zeker weten van nature immuun te zijn voor het virus. Zo zegt iemand best vaak in het park met vrienden te hebben gechilld, maar toch nergens last van te hebben gehad. Dezelfde persoon denkt overigens ook onzichtbaar te zijn, want hij is helemaal niet bekeurd.

Ook al corona gehad? Tijd om te spelen. Mooie Boules, de corona-proof speeltuin voor vrienden van vrienden, is vanaf vandaag weer open. Ga naar Mooie Boules en reserveer snel 3 uur lang borrelen en spelen. Vive la réboulution!Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen test voor mij. Niet alleen is de uitkomst twijfelachtig, maar als er toevallig anti-stoffen bij mij worden gevonden, is het nog onduidelijk of ik ziek was, ziek ben, nog ziek wordt en/of nog of al besmettelijk ben. Bovendien loop je kans dat je met een leprozenratel moet gaan lopen (of de elektonische variant).