fizkes / shutterstock.com

José hangt al 24 uur in forward fold omdat wifi bleef hangen

Een uurtje thuis yogaën is voor de 28-jarige José uitgelopen op een nachtmerrie. De vrouw uit Utrecht kreeg van haar online-leraar de opdracht om een forward fold te doen, maar vlak daarna bleef haar wifi hangen. Omdat ze nog geen nieuwe instructie heeft gekregen, staat José nu al 24 uur in de forward fold-positie.

“Er is nog niet gezegd dat we een andere oefening gaan doen, dus ik zal nog wel even in deze houding moeten blijven staan”, denkt José bij zichzelf. Al het bloed is inmiddels weggetrokken uit haar onderlichaam en haar hoofd voelt loodzwaar. Toch houdt ze vol. “De instructeur kijkt mee met iedereen over de Zoom. Ik wil niet de indruk wekken dat ik een opgever ben. José je kunt dit.”

Ook op andere plekken in Nederland doen soortgelijke problemen zich voor. Zo mediteerde de 32-jarige Maurits uit Veenendaal vorige week 3 dagen lang omdat de eindgong nooit klonk. In Best is een vrouw inmiddels aangekomen bij haar 500.000e push-up. De online-trainer is vastgelopen en herhaalt nu al 5 dagen de woorden ‘nog eentje’.

Voor wifi geldt maar 1 ding: je wilt gewoon dat het werkt. Van de eettafel, in je slaapkamer tot op zolder. Dan is gewone wifi soms niet genoeg. Daarom is er nu kpn SuperWifi. Hiermee heb je in elke hoek van je huis de optimale wifi-snelheid dankzij 2 kpn SuperWifi-punten die je zo hebt aangesloten. Ga naar www.kpn.com/superwifi voor supergoeie wifi.


Reageren is niet mogelijk