Alexandros Michailidis / Shutterstock

Een vlammend betoog over dat Italië absoluut geen, maar misschien ook wel, onvoorwaardelijke steun moet krijgen vanuit de EU

Het is een krankzinnig idee om een land als Italië miljarden euro's te geven, zonder daar voorwaarden aan te stellen. Alhoewel, het land zit in een diepe crisis, je kunt ze maar beter snel helpen and
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moet wel ongeneeslijk D66 hebben wil je denken dat dit iets leuks voor een satirische website is. Kinderen van 12 die voor het eerst in hun leven een debat meemaken waarin voor verschillende standpunten goede argumenten zijn te bedenken delen dit waarschijnlijk massaal op snappchat.

Reageer
gravatar

Maar serieus ik ben vandaag speciaal terug gekomen zo boos ben ik. Is de grap nu gewoon dat aan beide kanten mensen stellige uitspraken doen en dat Jop Eikelboom niet weet wie er gelijk heeft. Maakt hij dat dan voor het eerst in zijn leven mee ofzo? Of zit hier nog een grap die ik niet begrijp? Ik hoor het graag!

gravatar

Hmm., typisch een Boomer-reactie. De voor en tegens mogen niet benoemd worden. Berichtgeving mag alleen maar wanneer het binnen het straatje van de Boomer past.

Vraag me af hoeveel twaalfjarigen nog weten wie Hitler was.

Corrie.