NOS

Hoeveel staatssteun krijg jij?

Bereken het hier!

Morgen presenteert het kabinet een nieuw steunpakket aan maatregelen. Anders dan bij het vorige steunpakket wordt dit keer per individu bepaald hoeveel staatssteun hij of zij krijgt. Hoeveel krijg jij? Bereken het hier!

0%

In welke sector ben je actief?

Ben je onmisbaar?

Heb je vleugels?

Wie moet het voor jou opnemen in Op1?

Als ik niet op werk verschijn dan...

Het eerste steunpakket heb ik uitgegeven aan...

Hoe vaak heb je de afgelopen weken met Eric Wiebes gebeld?

Wat vind jij van de huidige aanpak van het kabinet?

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Hoeveel staatssteun krijg jij?
Bijbetalen
Helaas, je krijgt geen steun maar moet bijbetalen. De afgelopen maanden heeft de overheid met een drone boven jouw woonwijk gevlogen en meerdere overtredingen geconstateerd. Je hebt nog een boete openstaan van 181.700 euro (excl. servicekosten). Ze sturen je morgen een tikkie!
Een vergissing van de overheid in uw voordeel
Door een vergissing van de overheid in uw voordeel ontvangt u 50.000 euro staatssteun. U komt niet langs Start. Start zit nog in een heel strenge lockdown.
Een stukje staatsschuld
Helaas geen steun voor jou. In plaats daarvan heeft de overheid besloten om een stukje staatsschuld aan jou over te dragen. Je totale schuld (studieschuld + het stukje staatsschuld) bedraagt nul 423 miljard euro.
Voetbalplaatjes
Supermarkten hebben nog loodsen vol voetbalplaatjes liggen vanwege het afgelaste EK. De overheid gaat deze nu uitdelen aan de bevolking. Met een beetje geluk worden sommige plaatjes ooit een verzamelaarsobject en kun je er in de toekomst een halfje brood van kopen.
Steun in natura
Jij krijgt geen geld, maar je komt wel in aanmerking voor andere eigendommen van de Nederlandse staat. Bijvoorbeeld een ets van Vermeer, een rupsband van een legervoertuig, een paar vierkante meter Loonse en Drunense Duinen, of prins Constantijn. Je mag kiezen!
De Staatssteunkanjer van 10 miljoen
Goed nieuws! De Staatssteunkanjer van 10 miljoen valt dit jaar op jouw postcode. Op het moment zijn Eric Wiebes en Gaston met een heel grote vrachtwagen onderweg naar jouw voordeur. Oh je had geen staatssteun aangevraagd? Dan gaat de prijs naar je buurman.

Share your Results:Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *