Studio Speld / Shutterstock

Koning Willem-Alexander tijdens een rokade verwisseld met het Torentje van Rutte

Koning Willem-Alexander is gerokeerd. De koning is tijdens een wandeling over het Torentje van Rutte heen gesprongen toen deze plotseling verschoof richting het Malieveld. Willem-Alexander staat “veilig”, zo weet de RVD te melden.

De binnenstad van Den Haag wordt momenteel bewaakt door marechaussee te paard. Alle toegangswegen zijn met pionnen afgezet. Het kabinet zegt te vertrouwen op koningin Máxima: “Want die heeft nu in principe het meeste bewegingsvrijheid.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet eens een rokade! De toren had over de koning moeten springen na diens verplaatsing. Beetje jammer hoor…

Reageer
gravatar

Eerst stoppen met die geld verslindende sportblessures van jou,
Dan heb je misschien Recht van Spreken.