A Campingflight to Lowlands Paradise A Campingflight to Lowlands Paradise / Youtube

Lowlands gaat dit jaar door met alleen de festivalcamping

‘Festival voor veel bezoekers toch van secundair belang’ 

Goed nieuws voor mensen met een Lowlands-kaartje: de campings gaan wél open! De organisatie verwacht dat iedereen gewoon komt. “Festival was voor veel bezoekers toch van secundair belang.”

De eerste reacties van bezoekers lijken de organisatie gelijk te geven. “Dit is veel beter dan geld terug of een voucher”, reageert de 22-jarige festivalganger Denise enthousiast. “Voor mij is Lowlands niets anders dan op een veel te drukke camping zitten met een klein groepje terwijl in de verte harde muziek klinkt. Daar betaal ik 200 euro voor. Niet om helemaal naar een of ander podium te lopen voor een artiest waar ik nog nooit van heb gehoord.”

Ook voor de 25-jarige Timo verandert er dit jaar weinig. “Van donderdag tot maandag met je lamme kop onder een partytent zitten, dat is Lowlands. De enige verandering is dat we dit jaar niet halfslachtig kunnen overwegen om naar een band te gaan. Maar goed: je kunt niet alles hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En ik dacht dat het hijgerigeheid was om maar niets te missen, dat Lowlands al uitverkocht is voordat er ook maar iemand van de line-up bekend is,
Dit verklaard een hoop.

Reageer