Shutterstock

Op vakantie in eigen land, maar toch ver weg: op deze plekken waan je je in het buitenland

Op vakantie naar het buitenland zal er dit jaar wel niet inzitten, maar voor de reislustigsten onder ons hebben we toch een manier gevonden om ‘internationaal’ vakantie te vieren. Met deze plekken waan je je geheel elders!

Délifrance: Wallonië
In een filiaal van broodjeswinkel Délifrance is het alsof je in Wallonië bent. Niet te duur, de glorie vergaan: pico bello.

De Veluwe: Amerika
Op de Veluwe zijn ze strenggelovig en hebben ze het niet zo op vrouwenrechten. Ook hebben ze er intensieve veehouderij en een man die John heet. Welkom in de US of A!

Jachthaven van Lelystad: Cannes
De Jachthaven van Lelystad is een jachthaven met een allure van heb ik jou daar. Als je je ogen op het juiste moment sluit en een vriend vraagt je met een stuk hout op het achterhoofd te knuppelen is deze luxueuze havenplek met geen mogelijkheid meer van Cannes te onderscheiden. Waarschuwing: erg glamoureus.

Limburg: Limburg
In de provincie Limburg waan je je in het verre Limburg. Je hebt hier bergen. Amai!

Een Spaans restaurant: Spanje
In een Spaans restaurant waan je je helemaal in het Zuid-Europese land Spanje. Bestel een ‘tapas’, of een heerlijke ‘paella-rijst’, of drink een heerlijk glaasje ‘wijn’!

De Waddeneilanden: De Duitse Waddeneilanden
Op de Waddeneilanden is het heerlijk uitwaaien, verlangend loeren naar vuurtorens, elkaars liezen checken op teken en zes euro betalen voor een chocomel met slagroom. En weet je welke ervaring dat als twee druppels water imiteert? Juist: het zijn op de Duitse Waddeneilanden. Doe er je voordeel mee.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Exotisch Nederland!

Amsterdam Zuidoost: Suriname
Den Haag Zuidwest: Turkije
Rotterdam beneden de Maas: Turkije
Utrecht Kanaleneiland: Marokko
Den Helder: Molukken
Giethoorn: China
Westland: Polen
Sittard-Geleen: Mordor

Reageer
gravatar

Het COA (Corona Onderzoeks Actiecomité) zag deze crisis allang aankomen. Daarom hebben we verspreid over het land centra ingericht voor de verre vakantie beleving:AZC (Alsof Zonder Corona). Entree is gratis, de acteurs worden allen volledig door de overheid betaald.
vanwege verwacht groot succes komen de acteurs nu ook bij u de wijk in!! En dat geheel op uw eigen kosten.