Shutterstock : nito

Nederlanders willen dat Rutte Spanje weer opent

Veel behoefte aan perspectief voor vakanties

De routekaart die premier Rutte heeft gepresenteerd om uit de intelligente lockdown te komen, bevat nog een aantal gaten. Veel Nederlanders willen bijvoorbeeld weten wanneer het kabinet Spanje weer opent.

“Ik wil weten wanneer ik weer op vakantie kan”, zegt Chantal de Raaf uit Soest. “Als ik naar dat stappenplan kijk, zie ik geen datum. Wanneer gooit Rutte de Costa del Sol open?”

“Er is veel behoefte aan perspectief voor vakanties”, zegt socioloog Bert Bokhoven. “Mensen denken: je kunt toch prima plexiglas-platen tussen de Canarische eilanden zetten? Als Rutte Spanje nog niet van het slot wil halen, moet hij uitleggen waarom niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En Thailand? Rutte kan ik daar al naar toe? En wie betaald de mondkapjes? Ik heb er toch zeker niet voor gekozen dat het virus er is en nu kost het me nog mijn vakantie en geld ook

Reageer
gravatar

Wat maakt Rutte nu nog de dienst uit in spanje? Blijf lekker waar je bent leer je eigen land kennen en hou de poen in eigen land,Wij hier in spanje vergeven gauw maar vergeten dat die hufter spanje en Italie niet wilde helpen? NO NO

Reageer
gravatar

Hallo, zeg. Denken jullie nou echt dat nederlanders nog welkom zijn in Spanje (en Italië) ?
Omdat Rutte c.s. op barse wijze deze landen financiële hulp weigerde, zijn nederlanders nu daar de gebeten honden.
Een tip: zeg dat je uit België komt of specifieker uit Vlaanderen, net zoals duitse toeristen zich vlak na de oorlog uitgaven voor zwitsers..

Reageer
gravatar

Grote onzin om te denken dat Rutte dat bepaald! De Spanjaarden zitten nu niet te wachten op een meute toeristen die eventueel de ziekte bij zich hebben en wij zijn WEL welkom!!!

gravatar

Groot gelijk, veel te heet in dat woestijnland.
Helemaal in de zomer, idioten zijn het

En weet u wanneer de eerste Nederlanders erheen gingen?
Met dictator Franco aan de macht.