Hoeveel 1,5 vierkante meter heb jij nodig om in te wonen?

Tot voor kort berekenden mensen altijd hoeveel vierkante meter ze nodig hadden om fijn te kunnen wonen. Maar sinds een paar maanden is dat hopeloos ouderwets. Om echt te weten hoeveel ruimte je moet hebben, moet je het aantal anderhalve vierkante meter weten. Doe de quiz en bereken hoeveel anderhalve vierkante meter jij nodig hebt!

0%

Woon je samen?

Hoeveel afstand wil je tot anderen in je huishouden?

Hoeveel ruimte wil je voor voedsel reserveren?

Hoeveel mensen komen er als je stiekem een feestje geeft?

Durf je nog naar de supermarkt om kratten bier in te leveren?

Wat jij nodig hebt:
Een studio van 13 anderhalve vierkante meter
Jij hebt genoeg aan een studiootje van 13 anderhalve vierkante meter. Als je maar een stukje lege witte muur hebt. Dan kun je gewoon een villa als achtergrond instellen tijdens je werkmeetings via Zoom. Fake it till you make it!

Ben je toe aan wat extra anderhalve vierkante meters? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.
16 anderhalve vierkante meter voor al je bierkratten
Om al je lege bierkratten te stallen heb je minimaal 16 anderhalve vierkante meter nodig. Heb je maar 16 anderhalve vierkante meter woonruimte tot je beschikking? Wees dan inventief, en richt je wc in tot werk-toilet. Ook fijn voor de baas, want je bent minder tijd kwijt aan naar het toilet gaan.

Ben je toe aan wat extra anderhalve vierkante meters? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.
30 anderhalve vierkante meter in een bunker
30 anderhalve vierkante meter is alles wat jij nodig hebt. Maar dan moeten die 30 vierkante meters wel zijn gelegen in een bunker. En er moet een jaarvoorraad pindakaas aanwezig zijn.

Ben je toe aan wat extra anderhalve vierkante meters? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.

Share your Results:


gravatar

Er zaten toch weer K-jongeren op onze binnenplaats.

Daarna lag er heel wat afval die ze op de grond gepleurd hadden, i.p.v. in de afvalbak een paar meter verderop.

Reageren is niet mogelijk