Lieke hoopt dat de uitslag van de Belastingdienst snel bekend wordt gemaakt

Lieke heeft haar inkomstenbelasting van 2019 al meer dan een maand geleden ingevuld, maar de Belastingdienst maakt de uitslag pas over een paar weken bekend. Spannend, vindt Lieke. “Het kan echt alle kanten op. Geld terug en dan een nieuwe auto kopen, of achtduizend euro moeten bijleggen en dan weer bij mijn ouders gaan wonen.” 

In een app-groep deelt Lieke haar vermoedens met vriendinnen. “Ik denk dat ik drieduizend euro terugkrijg! Ik ga nú die Audi kopen”, zegt ze. “Nee wacht, toch niet. Ik denk toch dat ik drieduizend euro moet gaan terugbetalen. Ik ga de komende maanden alleen nog maar blikvoer kopen.” Lieke houdt het niet meer van de spanning. “Waah zo spannend! ik kan het niet meer aan. Is het al juni?”

Het is weer tijd om je belastingaangifte te doen. De Consumentenbond geeft je onafhankelijk advies, tips en handvatten om snel door je belastingaangifte te gaan. Maak het jezelf makkelijk en schrijf je in voor de gratis Belastingcoach e-mails. Dan haal je maximaal voordeel uit je belastingaangifte. 


gravatar

Als er geen enkele maatregelen waren genomen waren er precies evenveel slachtoffers geweest min verplegend personeel.

Reageren is niet mogelijk