NOS

Koning heeft beste verjaardag ooit nu hij niet hoeft te zaklopen met provincialen

Willem-Alexander wordt vandaag 53 jaar oud. Het is voor zover die zich kan herinneren zijn beste verjaardag ooit.

“Dit is het beste cadeau dat ze me kunnen geven”, zegt Willem-Alexander, terwijl hij in zijn badjas door het paleis loopt.“Ik hoef niet te zaklopen met een stel provincialen, ik hoef geen smerige hapjes aannemen van mensen die graag m’n hand willen vasthouden en niet iedereen zit de hele tijd naar m’n vrouw te koekeloeren. Dit is een droom.”

Rond 11 uur in de ochtend kijkt hij op zijn horloge. “Hey Max, normaal zou ik nu bij een stand van de plaatselijke handbalvereniging staan om aan te horen hoeveel geld ze dit jaar hebben opgehaald met een of andere benefietactie. Wat ben ik blij dat ik gewoon op een stoel zit.”

Om 16.00 uur sluit Willem-Alexander online Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost. “Prima joh.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wederom vieren we de verjaardag van de peperdure buikspreekpop van de RVD (RijksVoorliegDienst) en de baas van ons land, de heer Rutte.

Alhoewel de genoemde heer de afgelopen tijd er de voorkeur aan geeft om zelf de onderdanen van zijn buikspreekpop officieel toe te spreken.

Reageer
gravatar

Bovenstaande vage reactie is NIET van de heer Steeds!

Hij hangt nog steeds met vage klachten aan luchtslangen in het vaagste ziekenhuis in Nederland, dat van De Speld in Emmen.

Als vage kennis krijgt hij elke dag op kosten van de De Speld BV via het infuus tomatensoep zonder ballen en vermicelli. De soep wordt op advies van de meest gelauwerde Amerikaanse arts, dr D. Trump MD en vooral de hoofdredacteur, met chloor verdund.

gravatar

Multicultureel.
Ik kwam net iemand tegen die verslaafd was aan gaming, porno en alcohol. Hij was met roken gestopt. Je ziet het bij veel van die antirokers.

gravatar

Iemand zei me wel dat er in Duitsland waar je geen koning hebt geen blikjes op straat liggen omdat er statiegeld op zit.
Voor die paar cent kun je ze alles laten doen.

gravatar

Het bewustzijn van mensen flikkert aan en uit, het is instabiel en dat reflecteert zich in de fragmentatie van de politiek en de media en in toenemende mate alle functies van het maatschappelijk leven. Dat heet commercialisering.
Het coronavirus heeft naast de ouden van dagen veel mensen uitgeroeid door de bestrijding.
Mensen bereiden zich niet voor op de dood en ook niet op het leven, zelfs niet op seks dat bij voorbaat aan toeval moet overgelaten worden door romantiek: de chaos moet worden bevorderd om het zo te doen dat niemand het doorheeft in de eerste plaats jezelf.
Als je bedrogen wordt, is de oplossing niet om bedrog tot statuut te maken.
De wetenschap heeft ons overtuigd dat dood dood is, en dat daarmee alles voorbij is. Dus zij beheert wat voor ons de eeuwigheid is geworden (die zo is ingeperkt vergeleken bij geloof dat net zo klein werd door het materialisme als het materialisme zelf waardoor het bestreden wordt. Met zaken als orgaandonatie als statuut denken ze het eeuwig leven verzekerd te hebben. Dat is de reden dat corona zo’n crisis is. Net zoals de priester het eeuwig leven beheerde doet de wetenschap dat nu. We hebben alleen veel minder tijd toebedeeld, want we gaan er concreet allemaal aan.

gravatar

De meest populaire zakloper doet ook een duit in het zakje en roept nu ook neuken.
Het hele volk is verrückt.

gravatar

Wilt u een bonnetje?
Klantenkaart?
Nee dank u, misschien kan ik straks als revolutionair meepraten met de echte mediabonzen.
In de de ziekte van de middenstander.

gravatar

De alwetendheid van de roepende die de waarheidsvinding omtrent onbeperkt kunnen reageren in de weg zit.