Trump: ‘Ik injecteer al jaren desinfectiemiddel en kijk hoe ik functioneer!’

Donald Trump schokte donderdag de medische wereld door een proef met het inspuiten van een desinfectiemiddel tegen covid-19 te beginnen. Levensgevaarlijk volgens artsen, maar de Amerikaanse president zegt het zelf zijn hele leven al preventief te doen: “En kijk hoe ik functioneer.”

“Van kinds af aan, elke dag een injectie met schoonmaakspray”, zegt Trump. “Heeft het mijn hersenen aangetast? De kleur van mijn huid of mijn haar veranderd? Zijn mijn handen er kleiner van geworden? Ik dacht het niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pas op voor injecties met desinfectie middel!!! Dit is nep nieuws!!!! Iedereen weet dat je daar autisme van krijgt!!! Injecties zijn een middel om de bevolking te onderdrukken!!!! Wordt wakker mensen!!! Wat veel beter helpt!!! Is fijn gestampte gootsteen ontstopper. snuiven!!!

Reageer