Man die iedere dag bij je naar binnen kijkt wil misschien je huis kopen

De 30-jarige Sophie woont op de begane grond en ziet iedere dag dezelfde man bij haar naar binnen kijken. Ze is tot de conclusie gekomen dat de man haar appartement waarschijnlijk wil kopen.

“Hij loopt elke dag een paar keer langs en kijkt dan snel even naar de conditie van de muren, de vloer en de ramen. Althans, dat neem ik gemakshalve even aan.” Volgens Sophie komt de man het liefst langs rond half acht in de ochtend. “Vlak nadat ik ben opgestaan zie ik ‘m altijd door de gordijnen spieken om te zien of alles nog in goede staat is. Soms neemt ie ook wat foto’s. De lichtval is waarschijnlijk het best in de ochtend.”

Sophie hoopt wel dat de man zich in de toekomst iets beter gaat houden aan de coronamaatregelen. “Hij staat meestal echt met z’n neus tegen m’n raam aan. Dat is in deze tijden toch niet helemaal verantwoord zou ik zeggen… Ik wacht in ieder geval het bod van de man af.”

Je eerste huis kopen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.


Reageren is niet mogelijk