Studio Speld / NPO Plus

Persconferentie vooruitkijken? Neem een abonnement op NPO Plus! 

Vanavond is het weer zover: een persconferentie van premier Rutte. Ben jij nou een fanatiek volger en kun je moeilijk wachten tot de volgende persconferentie? Probeer dan vooruitkijken via NPO Plus.

Bij NPO Plus kun je nu alvast de persconferentie van volgende week zien. En je kunt ook nog eens persconferenties van het kabinet over de coronacrisis onbeperkt terugkijken. Voor slechts 2,95 per maand hoef je nooit meer van je vrienden spoilers te horen over maatregelen die de volgende week worden aangekondigd en als je wil kun je voor drie maanden aan persconferenties achter elkaar bingewatchen. Die zijn nergens anders te zien. Wacht niet tot vanavond, kijk nu alvast de persconferentie van vandaag met NPO Plus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *