Shutterstock/Dmytro Zinkevych

Trump troost doodzieke coronapatiënten met belofte dat hij een zondebok zal vinden

Donald Trump heeft een bezoek gebracht aan een ziekenhuis in New York. De president verzekerde doodzieke coronapatiënten dat hij een zondebok zal vinden.

‘Uw lijden zal niet voor niets zijn’, zei Trump troostend tegen een bejaarde vrouw die niet meer kan ademen. ‘Of het China is, of de WHO, of de Europese Unie, of de gouverneurs, of de Democraten, of de media, of 5G: ik ben uw president en ik zal iemand aanwijzen die de schuld heeft.’

Hij hield de hand van de vrouw stevig vast. ‘U vindt het vast moeilijk dat we nog niet weten wie er de schuld moet krijgen, maar we zijn ermee bezig. Als ik ergens goed in ben, is het wel een zondebok aanwijzen. Dus maakt u zich niet druk. Diegene zal er niet zomaar mee wegkomen, dat beloof ik u.’

Wie de zondebok ook zal zijn, het zal niet als een verrassing komen, voorspelde Trump. ‘Je zult zien dat ik dat allang aan heb zien komen. Ik wist al wie de zondebok was voor het coronavirus bestond. Toen nam ik al maatregelen tegen die organisatie of dat land. Wie iets anders zegt verspreidt fake news. En waarschijnlijk ook het virus.’

Trump beëindigde zijn bezoek met wat bemoedigende woorden. ‘We doen het heel goed, dus ik denk dat we heel snel weer geld kunnen verdienen en dat een deel van de Verenigde Staten nog lang en gelukkig zal leven.’

Alle coronapatiënten zullen deze boodschap komende week ook per brief ontvangen, met een handtekening en kauwgompje met plaktattoo van de president.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als jullie deze in het Engels vertalen kan ik hem doorsturen naar wat facebook vrienden die tot een maand geleden dagelijks berichten hebben gepost over hoe goed hij is en ze hem steunen. Werd daar wel treurig van, maar ja, ieder zijn mening. Graag zou ik deze in het Engels willen posten op mijn facebook

Reageer
gravatar

If you translate this into English I can forward it to some facebook friends who posted messages about how good he is and support him until a month ago. It made me sad, but yes, everyone’s opinion. I would like to post this in English on my facebook