Studio Speld / Shutterstock.com

Jumbo begint spaaractie met virologen, IC-artsen en verpleegkundigen

‘Dit zijn nu onze helden’

Vergeet Memphis Depay, Frenkie de Jong en Virgil van Dijk. Deze zomer kun je bij supermarktketen Jumbo geen plaatjes sparen van voetballers, maar van virologen, IC-artsen en verpleegkundigen. “Dit zijn nu onze helden.”

“Bij elke 5 euro aan boodschappen krijg je een plaatje voor in je plaatjesboek”, legt Jumbo-topman Frits van Eerd uit. “Dat kan dan een plaatje zijn van microbioloog Jan Kluytmans, of van IC-arts Diederik Gommers. En als je geluk hebt, krijg je viroloog Marion Koopmans. Maar die is echt zeldzaam.”

Naast bekende artsen en virologen, zijn er ook plaatjes van de talloze artsen en verpleegkundigen die momenteel overuren draaien in de ziekenhuizen. “En er zijn ook pagina’s gereserveerd voor vrachtwagenchauffeurs, vakkenvullers en BN’ers. Die laatste groep hebben we toegevoegd omdat we een beetje medelijden met ze hebben. Krijgen ze toch nog wat aandacht.”

Virologen

Microbiologen

IC-Artsen

Verpleegkundigen

Vrachtwagenchauffeurs

Vakkenvullers

BN’ers


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom geen politici erbij? Neem nou zulke mensen als meneer Kuzu. Of Cheri Baudet. Ze zijn nog leuker dan de Cliniclowns en toveren met hun grappen en grollen een glimlach op ieders gezicht in deze zwarte tijden. Dat mag wel beloond worden met een plek in deze felbegeerde reeks.

Reageer
gravatar

Nee joh. Zou het niet tof zijn om er een online kwartetspel van te maken?

De laatste groep met BN’ers mag ervan mij wel af. Die gasten zijn alleen maar als beeld- en geluidsvulling tussen de reclames door.

In het post-coronatijdperk doen BN’ers er niet meer toe.❌❌

Corrie.