Jorn heeft nu zoveel tijd over dat hij deze maand al 26 keer is overgestapt van energieleverancier

‘Goed moment om me hier even in te verdiepen’

Even kritisch kijken naar je energiecontract, het is typisch iets wat altijd blijft liggen als je druk aan het werk bent. Maar nu Jorn veel thuis zit vanwege de coronacrisis, heeft hij zich met ziel en zaligheid op het regelen van zijn energie gestort. Inmiddels is hij deze maand al zesentwintig keer overgestapt van energieleverancier. “Dit was een goed moment om me er even in te verdiepen”, zegt Jorn terwijl hij met zijn laptop in de hand de meterkast open trekt. 

Nu de energieprijzen blijven dalen, checkt Jorn ieder uur even wie er goedkoper is geworden. “Je wilt ook niet te veel betalen, dus gisteren ben ik vier keer overgestapt. Daar had ik normaal helemaal geen tijd voor.” 

Overstappen van energiemaatschappij is zo geregeld. Op Consumentenbond selecteer je zelf je nieuwe energieleverancier en stap je moeiteloos over. Bekijk de Energievergelijker van Consumentenbond en vind de energiemaatschappij die beste bij jouw situatie past.


Reageren is niet mogelijk