Hallo, bent u tevreden met uw energierekening?

Hallo, fijn om u te spreken. In tijden van corona verandert er natuurlijk een hele hoop met uw energierekening. Spreek ik met de vrouw Van Goor? Nee? Dat maakt helemaal niet uit. U woont wel nog gewoon in de Wassenaarstraat, op nummer 54? Nee ook niet? Nou ja. Dan is het maar goed dat ik bel. Want ik heb een aanbieding voor u. Want ja momenteel: alles verandert. Met die crisis en alles, en mensen zitten ineens de hele dag thuis. Als we bijvoorbeeld eens kijken naar uw huidige contract op de Wassenaarstraat, en dat is uw contract dan niet, maar had het wel heel goed kunnen zijn gezien uw verleden, dan zien we dat de kosten alleen de afgelopen twee jaar met 17% zijn gestegen. 17%. En dat terwijl die prijzen nu als een raket omlaag gaan. U betaalt dus veel te veel. Door die olieprijzen nu, natuurlijk. U heeft geen gas? Kunt u nagaan! Weet u hoeveel glaasjes bier u hiervan kunt drinken in de kroeg? Ja, de kroegen zijn nu dicht. Maar als de kroegen weer open zijn. En die gaan weer open. Dan wilt u toch wel binnen komen stormen en zeggen: hey barman, 10 bier. Kost me niks want ik heb afgelopen maanden GRUWELIJK bespaard op m’n energierekening. Dus wat zegt u ervan? Overstappen?

Overstappen van energiemaatschappij kan veel makkelijker. Op Consumentenbond selecteer je zelf je nieuwe energieleverancier en stap je moeiteloos over. Bekijk de Energievergelijker van Consumentenbond en vind de energiemaatschappij die beste bij jouw situatie past.


Reageren is niet mogelijk