#DASLIEF: Dave haalt boodschappen voor de mensen die voor andere mensen boodschappen doen

Dave wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben. Veel mensen helpen ouderen door boodschappen voor hen te doen. Die mensen zitten vaak zelf zonder boodschappen. Dave vindt dat ook die mensen geholpen moeten worden. “Vaak sta ik in de supermarkt naast de mensen waarvoor ik boodschappen doe. Handig, want dan kan ik gewoon vragen of ze nog extra eieren nodig hebben.” 

En Dave is nog op meer vlakken solidair. Afgelopen week heeft ie bijvoorbeeld drie minuten lang geklapt voor de initiatiefnemers van het zorg-applaus (“die verdienen ook erkenning”) en hij is bezig om een lied te maken voor de 100 BN’ers van het coronalied. “In dit lied uit ik m’n dankbaarheid.”

SIRE wil met #DASLIEF iedereen die nu iets extra’s voor een ander doet bedanken en anderen inspireren ook iets liefs te doen. En daarmee het saamhorigheidsgevoel verder vergroten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *