insta_photos / Shutterstock.com

Man zet laptop tactisch tegenover boekenkast voor videovergadering 

Thuiswerker Derk Smits is de hele ochtend bezig geweest met het positioneren van zijn laptop tegenover een goed gevulde boekenkast. Hij is nu klaar voor zijn Zoom-vergadering met de rest van zijn team. 

Eerder deze week stond de 35-jarige Smits nog voor gek toen hij de enige van zijn collega’s was die in een T-shirt op bed zat met een Batman-poster op de achtergrond. Gelukkig had hij in de schuur nog een boekenkast van Ikea staan. 

“Hier, ze staan er allemaal: Austen, Borges, Camus… Ik heb er op gelet dat mijn gescheurde exemplaar van Angels & Demons en de oude Donald Duck-pockets niet in beeld staan”, zegt Smits, terwijl hij verwoed de dertig boeken die hij wel heeft netjes ordent.

“De meeste hiervan heb ik ooit cadeau gekregen en nooit gelezen, en als ik eerlijk ben, er zijn ook een paar titels die ik zelf op de zijkant van een pak Knorr-wereldgerechten heb getekend. Oké, laten we bellen!”

Dit artikel verscheen eerder bij Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip! Je kunt ook met op de achtergrond een green screen een Zoom-vergadering bijwonen.

Google op: ‘Best libraries in the world’ en met een beetje handigheid plak je je favoriete bibliotheek op het green screen.

Vet koel en interessant! 🧐🧐

Corrie.

Reageer
gravatar

Zo is dat. Veel mensen stemmen tegenwoordig ook hun politieke oordeel af op eerste indrukken en knip-en plakwerk.

Kijk maar naar de rechtse populisten-partijtjes in de Tweede Kamer. ✂️🚽✂️