encierro / Shutterstock.com

Laura kan haar fiets niet meer vinden na VrijMiBo in Zoom

“Godverdomme”, sist Laura. Ze houdt zich met twee handen vast aan het tafelblad terwijl haar keuken op de een of andere manier naar rechts blijft draaien. Overal de sporen van een geslaagde vrijmibo: zestien lege blikken bier, een volle asbak en op haar laptop een zo goed als leeggelopen Zoomchat. Waar heeft ze haar fiets neergezet?

Ze strompelt naar de wc. Gadver, er heeft iemand in de wasbak gekotst. Met haar hoofd in haar handen probeert ze zich te herinneren hoe ze hier ook alweer gekomen is. Ja, ze was sowieso met de fiets. Toch? Haar sleutels zitten in ieder geval niet meer in haar jaszak. 

Eenmaal terug in de keuken blijkt alleen de stagiair nog rond te hangen. Zijn rode hoofd verschijnt op haar laptop terwijl hij wat lege bierflesjes van zijn bureau veegt. “Weet jij waar ik mijn fiets heb neergezet?” Roept Laura. Hij kijkt vragend in de camera. “Eh… Nee, sorry.” Fuck.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *