Studio Speld / Shutterstock

Leven zonder voetbal valt Cristiano Ronaldo zwaar

'Taartjes eten in quarantaine minder leuk dan op het veld staan met een bal'

Op de social mediakanalen van Juventus heeft Cristiano Ronaldo een inkijkje gegeven in zijn gedwongen leven in quarantaine. Op de beelden is te zien dat de Portugese voetballer, die bekend staat als een absoluut trainingsbeest, het zwaar heeft met het repetitieve leven tussen vier muren. 

“Weet je, ik maak er maar gewoon het beste van, net als iedereen”, vertelt CR7 terwijl hij een sigaret uitdrukt en weer een nieuwe aansteekt. “Ik speel wat op m’n PlayStation, pizzaatje erbij, stronk ontbijtkoek, jerrycan crème fraîche, meters bier, je kent dat wel. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk wel weer kriebelen. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan. Dat is toch leuker dan honderden taartjes taartjes oppeuzelen in eenzaamheid”, lacht de 35-jarige vedette.

Ronaldo hoopt spoedig zijn teamgenoten weer op het trainingsveld te mogen begroeten, maar hij is ook realistisch. “Ik leef er heel erg naartoe, want ik ben voetballer in hart en nieren. Maar als dat nog maanden duurt, zijn dat ook precies de organen die het weleens kunnen begeven.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is logisch. Even een andere vergelijking.
Het aantal doden door vuurwapens is in de V.S. hoger dan het aantal verkeersongelukken. Dat betekent niet dat meneer Trump aan iedereen gaat vertellen dat hij niet langer het gebruik van vuurwapens toestaat.

gravatar

Zie duizenden naaktfoto’s van redactrices van De Pin in de sauna met Steeds en Viesman !!!!!!
Stort subiet honderd euro per foto. Zie mijn bankrekeningnummertje om uw geld te pinnen op: blackweb://speld.porn/nl/pinladies.