Ben je onzeker over je belastingaangifte? Wij beoordelen hem voor je!

Heb ik hem wel goed gemaakt? Is het duidelijk genoeg voor de Belastingdienst? Heb ik genoeg van mezelf laten zien? Wij snappen heel goed dat je onzeker bent over je belastingaangifte, dat is ook menselijk. Daarom beoordelen wij je belastingaangifte voor je. Doe de test en vind uit of jij al klaar bent voor het echte werk.

0%

Heb je al je inkomsten eerlijk opgegeven?

Wat vond je de moeilijkste vraag van de belastingaangifte?

Heb je bij alle dingen die je niet snapt gewoon ‘nee’ ingevuld?

Heb je het afgelopen jaar meer dan 1225 uur gewerkt?

Heb je een restschuld voor een woning die je hebt verkocht?

Hoeveel tijd heb je zitten in het invullen van je belastingaangifte?

Jouw beoordeling:
5,5
Jouw belastingaangifte krijgt van ons een onvervalste studententien. De grote lijnen kloppen wel, maar je hebt niet veel aandacht besteed aan de details. De bronnenlijst oogt onvolledig en de vragen over je thuissituatie zijn wel heel summier ingevuld. Desondanks een voldoende, gefeliciteerd!

Het is weer tijd om je belastingaangifte te doen. De Consumentenbond geeft je onafhankelijk advies, tips en handvatten om snel door je belastingaangifte te gaan. Maak het jezelf makkelijk en schrijf je in voor de gratis Belastingcoach e-mails. Zo wordt het invullen van je aangifte een eitje.
Je krijgt een sticker
Het is ook niet makkelijk, dat snappen we. Daarom krijg jij een mooie dierensticker, voor de moeite. Heel best was het niet, dus volgend jaar misschien iets eerder beginnen dan de nacht van te voren met een te sterke pot koffie waardoor je hartkloppingen krijgt.

Het is weer tijd om je belastingaangifte te doen. De Consumentenbond geeft je onafhankelijk advies, tips en handvatten om snel door je belastingaangifte te gaan. Maak het jezelf makkelijk en schrijf je in voor de gratis Belastingcoach e-mails. Zo wordt het invullen van je aangifte een eitje.
Herkansing
Oei, je hebt het er niet zo goed vanaf gebracht. Iedereen kan een slechte dag hebben, dus je krijgt een tweede kans. Haal volgende keer van te voren diep en rustig adem en besef dat je gewoon lekker jezelf mag zijn.

Het is weer tijd om je belastingaangifte te doen. De Consumentenbond geeft je onafhankelijk advies, tips en handvatten om snel door je belastingaangifte te gaan. Maak het jezelf makkelijk en schrijf je in voor de gratis Belastingcoach e-mails. Zo wordt het invullen van je aangifte een eitje.

Share your Results:


Reageren is niet mogelijk