mario tem / Youtube - kostasgr, Artazum & Andrew Angelov / Shutterstock

Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden van je huis om deze lente te bezoeken

Nu citytrips naar Berlijn, Milaan en Parijs niet meer door kunnen gaan en iedereen is geadviseerd de komende weken binnen te blijven, is natuurlijk de vraag: wat zijn eigenlijk de mooiste bezienswaardigheden van je huis om deze lente te bezoeken? Wij zochten het voor je uit.

Expeditie naar de logeerkamer
Je hebt je logeerkamer ooit ingericht met het idee dat er misschien vrienden of familie bij je kunnen overnachten na een gezellige avond. Echter heb je in het nieuwe huis nog nooit bezoek gehad. Hoe zou de logeerkamer er nu bij liggen? Is die er überhaupt nog wel? Spannend!

All-you-can-eat bij de koelkast
De koelkast is voor veel mensen één van de fijnste plekjes in hun huis. Zeker nu je de komende twee weken thuis moet vertoeven is het je grootste vriend. Zorg dat je even twee of drie flinke winkelwagens met eten inslaat bij de supermarkt en je kan een heuse all-you-can-eat avond houden.

Kijkje achter de keukenplint
Neem eens een kijkje achter de keukenplint, de volgende keer dat deze tijdens het koken uitnodigend op je tenen valt. Ga op je buik liggen en vergaap je aan de weelde van al dan niet levende flora en fauna. Je zult haast niet geloven dat deze ongerepte wereld altijd aan je voeten heeft gelegen.

Spookhuistocht langs spiegels in de kledingkamer
Nu je al twee dagen de deur niet bent uitgeweest zie je eruit alsof je recht uit de Walking Dead bent gestapt. Gelukkig heb je in de kledingkamer wel drie spiegels hangen waardoor je een soort spookhuis-effect creëert zonder er veel voor te hoeven doen. Griezelen geblazen!

Uitkijkplek met zicht op de badkamer van de overbuurvrouw
Het uitzicht op het raam van de badkamer van de overbuurvrouw is uniek en daarom vrijwel onmogelijk te beschrijven. Sommigen noemen het prachtig, en kunnen zich er volledig in verliezen, terwijl anderen er niet langer dan een paar seconden naar kunnen kijken.

Rondvaart door de vijver
Wie aan jouw huis denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan het vijvertje. De vijver is het oogappeltje van je tuin. De vijver werd zo’n twee jaar geleden door jou en je vader met bloed, zweet en tranen gebouwd met wat spullen van marktplaats. Het ligt er sindsdien niet meer zo bij als hoe het ooit was, maar dat mag de pret niet drukken. Met een leuk tochtje erdoorheen zie je de tuin ineens van een hele andere kant, en de gids kan er fantastisch over vertellen. Aanrader dus.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Valt je spiegelbeeld wel onder de noemer “gezinslid”?
Indien niet, dan ben je al snel in overtreding, zeker als de spiegels een beetje ongelukkig geplaatst zijn.

Ik denk dat je ze het best kunt afplakken om boetes danwel besmetting te riskeren.
Het is namelijk niet voor niets dat ze kapsalons ook al gesloten hebben.

Reageer
gravatar

“Uitkijkplek met zicht op de badkamer van de overbuurvrouw” is geen goed advies.
Ik kijk uit op een oudemannenhuis. In de badkamers zie ik alleen vrouwen gekleed in witte jurken ouwe mannen poetsen.

Reageer