Pavel L Photo and Video / Shutterstock.com

Alles ligt plat, dus we verzonnen maar wat uitslagen in zelfverzonnen competities 

Door de wereldwijde afgelastingen in de sportwereld leven we in een enorme sportluwte. Maar geen zorgen, wij verzonnen wat uitslagen in bij elkaar gefantaseerde competities waardoor je toch helemaal op de hoogte blijft. Dit zijn de meest opvallende uitslagen.

Ramon Sinkeldam wint 2,5 daagse Het Frietkot

Ongelofelijk. De man die zo lang in quarantaine zat haalt zijn gram. In de afsluitende halveploegentijdrit pakte hij net voldoende tijd om de 2,5 daagse met start en finish in een frietkot in Wevelgem winnend af te sluiten.

RKC verliest alsnog

De Eredivisie lag dit weekend op slot, maar toch heeft RKC weer een gevoelige nederlaag geleden. Het is niet duidelijk wie de tegenstander was, maar de Waalwijkers waren er in ieder geval niet tegen opgewassen. 

Robin Haase 6-0 6-7 6-2 Robin Haase

Het zijn geen makkelijke tijden voor Robin Haase, die zich via toernooien in het challenger-circuit probeert terug te vechten in de top 100 van de ATP-ranglijst. Deze overwinning op zichzelf in het challenger-toernooi in Medemblik is dan ook een welkome opsteker. In een meeslepend gevecht won hij in drie sets van zichzelf, waarna de verliezer uitbrak in een minutenlange monoloog over zijn carrière.

Trabzonspor – Instanbul Başakşehir 1-1

Oké, deze wedstrijd is ook daadwerkelijk gespeeld, maar we vonden het zo onwerkelijk dat het gewoon doorging, dat we hem hier maar even bij hebben gezet.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, dan wil ik wel weten of Haase dat challenger-toernooi op de binnenplaats van de dwangburcht speelde of op het naast gelegen weiland tussen de koeien. Wat hebben wij aan zulke onvolledige verslaggeving?!

Reageer