Shutterstock / Evan El-Amin / Roman Samokhin

Fruittella overtuigt Trump dicht bij vaccin te zijn

Fruittella heeft Donald Trump ervan overtuigd op korte termijn een vaccin tegen het coronavirus te kunnen ontwikkelen. De Amerikaanse president heeft de snoepgigant inmiddels gekocht, zodat het vaccin met aardbeiensmaak alleen voor de Verenigde Staten beschikbaar komt.

“We hebben besloten het bod van Trump aan te nemen”, zegt Fruittella op de eigen website. “Dat betekent dat ons vaccin met aardbeiensmaak, dat goed werkt tegen coronavirus, niet buiten de Verenigde Staten verkrijgbaar zal zijn. De vaccins met bosbessmaak blijven wel gewoon algemeen beschikbaar.”

In Amerika zelf wordt het nieuws wisselend ontvangen. Volgens critici hoeven onverzekerde Amerikanen namelijk niet op het vaccin te rekenen.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Paracetatrump verlaagt de kans dat u de leugens van de Amerikaanse President kunt blijven slikken. Helaas voor de Amerikanen alleen buiten de V.S. verkrijgbaar, omdat Trump import heeft verboden.

Reageer
gravatar

Kære Donald,

Hvem er Mister Steeds? Han er lidt som Major The Hon. John Wickham Gascoyne Beresford Steed MC OM. Så vidt jeg ved, er han ikke dansker og aldrig været.

Venlig hilsen fra dronning Margrethe II