Ziggo Sports / Youtube.com

Ajax zendt zondag retromatch Ajax-Tottenham uit

Ajax-fans hoeven zich in voetballoze tijden niet te vervelen. Op de kanalen van de Amsterdamse club werd gisteren de wedstrijd Ajax-Twente uit 2011 helemaal uitgezonden en dit was zo’n succes dat Ajax dit komend weekend weer zal doen. Fans kunnen de Champions League halve finale Ajax-Tottenham in zijn geheel terugzien.

“Er werd enthousiast gereageerd op ons initiatief om een retrowedstrijd uit te zenden. Het is voor onze fans ontzettend lastig om drie weken, en misschien wel langer, helemaal geen voetbal te kunnen zien”, zegt commercieel directeur Menno Geelen. “Daarom willen we zondag de echte liefhebbers verwennen met een Champions League-wedstrijd van ons aller Ajax. Om de pijn van het thuis zitten wat te verzachten.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *