Bodnar Taras / Shutterstock.com

Man iedere dag opnieuw in supermarkt voor weekvoorraad chips

De 39-jarige Nick wil goed voorbereid zijn op een eventuele noodsituatie en heeft daarom voor de zekerheid een grote hoeveelheid eten ingeslagen. Een dag na het in huis halen van een weekvoorraad aan chips staat hij vreemd genoeg toch weer opnieuw in de supermarkt voor het chipsschap.

“Heel gek. Ik stond hier gister nog met allemaal zakken in mijn wagentje, maar ik heb niks meer in huis”, zegt Nick. Hij legt acht zakken ribbelchips, Bugles en wat Pringlesbussen in zijn karretje. “Waarschijnlijk heb ik de hoeveelheid die je nodig hebt verkeerd ingeschat. Dat weet ik ook niet goed. Ik haal het normaal niet in huis want dan kan ik er niet vanaf blijven.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb begrepen dat De Speld vanaf vandaag 18.00 uur moet sluiten tot 3 april vanwege besmettingsgevaar. Ik heb nog geen idee hoe ik mij in die weken zonder De Speld onledig moet houden. Heeft de redactie een voorstel en hoor ik daarover nog voor de gedwongen sluiting om zes uur?

Reageer
gravatar

Het zal wel weer tegen dovemansoren gezegd zijn, maar al tientallen jaren is bekend dat grote doses vitamine C helpen tegen virussen en daarmee ook tegen corona.
Genoemde hoeveelheden zijn: 4000 – 8000 mg per dag bij ziekte tot 16.000 als het ernstig is (ook afhankelijk van het lichaamsgewicht). Preventief neem ik 2000 mg per dag. Dit Is geen grap.

gravatar

Wanneer je al het bovenstaande gezwets leest dan vraag je je toch af wanneer Bert Bokhoven eindelijk met een geruststellend informatief artikel op De Speld komt.

En hoe denkt ‘Kundige Trudie’ over het coronavirus?

Corrie.