Gorodenkoff / Shutterstock.com

Corona voor het eerst overgedragen van mens op aandeel

Op de AEX is een aandeel besmet geraakt met het coronavirus. Een aandeel AkzoNobel kreeg het virus van een besmette beurshandelaar. Het is voor zover bekend voor het eerst dat een overdracht van mens op aandeel heeft plaatsgevonden.

“De beurzen waren al aan het crashen, maar nu is er echt totale paniek”, zegt analist Corné van Zeijl. “Sommige handelaren dumpen hun aandelen omdat ze bang zijn dat hun aandelen een besmettingshaard vormen. Anderen houden hun aandelen juist in quarantaine in hun portefeuille.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier deed ook al dat propere minne vrouwtje, met dat grote huis en die klootzak van een vent en zonder kinderen, haar hand voor haar mond toen ik langskwam.
Ik had gehoopt dat de natuur haar gang zou kunnen gaan en het corona eindelijk eens een goed deel van die kutlui zou wegvagen.

Reageer
gravatar

Doordat niemand nog met racisme geassocieerd wil worden en niemand die Chinezen terug durft te sturen, moeten honderden miljoenen mensen in het Westen in quarantaine.

Reageer
gravatar

De organisaties als World Health Organization doen vooral aan zelfvoorziening.
Om hun belang te vergroten, moet het probleem mondiaal zijn.

gravatar

Bepaalde zwakten zijn zeker niet in dezelfde mate algemeen bepaald.
De import van vreemde soorten heeft niet voor het eerst de oorspronkelijke ecologie volledig verwoest.

gravatar

Ik voel de bui al hangen.
Wat betreft kolonialisme, in plaatsen als Australië begonnen de Aboriginals net voor de blanken er kwamen al ernstige vormen van onvruchtbaarheid te vertonen. Een van de oudste rassen ter wereld wier cyclus voorbij was. Omdat ze altijd zo graag darwinistisch zijn.

gravatar

Boeiuh dat Corona voor het eerst is overgedragen van mens op aandeel. Belangrijker is dat we de buitenlanders aanpakken die het virus hebben verspreid.

Te beginnen met Chinatown in Den Haag. Op Facebook kun je lezen dat Chinezen vleermuizen eten. 😠😠

Corrie.

Reageer