The voice of Holland / Youtube.com

Wie was ook alweer de winnaar van The Voice 2020?

Afgelopen vrijdag was de finale van het tiende seizoen van de RTL-talentenjacht The Voice of Holland. Wie was ook alweer de winnaar en hoe gaat het nu met hem of haar? Wij zochten het voor jullie uit.

Na wat belletjes en research op het internet hebben we eindelijk een naam gevonden: Sophia Kruithof van 17 jaar. RTL beloofde haar destijds een platencontract en een bedrag van 50.000 euro, je zou dus verwachten dat de zangeres al een aantal hits heeft gescoord en kan leven van het beroep. Niks is minder waar.

“Ik zit sinds een tijdje weer gewoon op school”, bekent Sophia. “In het begin was het wel weer even wennen en vroeg iedereen waarom ik niet in de studio zat. Maar inmiddels is het dinsdag, dus is iedereen vergeten dat mij ooit een carrière in de showbizz was beloofd. Het kan snel gaan soms.”

Een beroemdheid is Sophia nooit geworden. “Wel jammer”, zegt ze daarover. “Toen ik de finale won dacht ik net zo’n grote ster te worden als Dennis van Aarssen, Jim van der Zee of Pleun Bierbooms. En helaas is dat ook gebeurd.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *