UMB-O / Shutterstock.com

Wanneer krijg jij corona?

Wanneer ben jij aan de beurt om het coronavirus te krijgen? Doe onze test en kom erachter!

0%

Ben je onlangs in een besmet werelddeel geweest?

Hoe vaak was jij je handen?

Hoe sta je tegenover Diemen-Zuid?

Bij welke risicogroep hoor je?

Heb je afgelopen carnaval getongd?

Kan je gemakkelijk thuis werken?

Wat heb je al allemaal gehamsterd bij de supermarkt?

Hoe vaak per dag bel je gemiddeld naar de dokter?

Wanneer krijg jij corona?
Eergisteren
Je bent eergisteren al besmet geraakt toen je in de supermarkt het laatste laatste bakje filet americain voor de neus van een hoestende man weggriste. Hij spuugde je in het gezicht, waarna een kassière je te hulp schoot met een tissue. Zij heeft je besmet.
Tijdens het maken van deze test
Je hebt deze test gemaakt in een overvolle tram 24 naar je huis. Je was zo verzonken in de vragen dat het je niet is opgevallen dat twee mensen uit Gorinchem voor je zijn komen zitten. Bij de volgende halte wordt de hele tram in quarantaine gezet. Een voordeel: je hebt net uitzicht op je huis.
Over 12 minuten
Over 12 minuten krijg je corona. Hoe ga je die laatste 12 minuten besteden? Met het kijken van de mooiste passes van Kevin Strootman? Jouw keus!
Aankomende maandag
Het virus gaat bij jou aankomende maandag toeslaan. Hoe? Dat kunnen we je nog niet helemaal vertellen, maar het heeft iets te maken met je voorliefde voor het likken aan deurklinken van kinderdagverblijven in Sittard.
Onbesmet
Jij bent niet vatbaar voor het coronavirus. Voordat je juicht: jouw immuniteit voor Covid-19 betekent dat je een zeer zeldzame genmutatie hebt en dat je de rest van je leven in een medisch laboratorium in Reykjavik zal worden vastgehouden om beenmerg af te staan.
7 juni 2032
Goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws: het duurt nog twaalf jaar voordat je besmet raakt met Covid-19. Het slechte nieuws: je krijgt over drie maanden ebola. Succes!

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zat weer even op het terras. Er zat een stel, en ik neem de enige stoel naast ze die vrij is. Ik had twintig kilometer door de kou gefietst. De man keek direct geagiteerd. Maar ze leken aanstalten te maken toch al weg te gaan. Ik stak een sigaret op, en hij stond op zeggende je denkt toch niet dat ik met je mee ga roken. Ik zei dat is slim om dat te zeggen net als je toch al van plan was weg te gaan.
Dat is politiek.
Ik spreek iemand die een column schrijft maar die al eens uit ieder café was gezet, en ik nodig hem uit daar eens te komen kijken. Sindsdien zit hij er steeds vaker. En na een tijdje als ik er ben gaat hij me afleggen en ieder verder gesprek onmogelijk maken, een spreekverbod te beginnen met hemzelf waarna hij de toon zet voor een heel stel volgelingen op internet. Mensen zijn groepsbewust op het allerminste. Zijn eerdere kwetsbare positie haalt hij in door te pleiten voor een rookverbod op het plein.
Stijlloos is ook over je te praten zelfs fluisterend terwijl je ernaast zit. De ergste roddel. Ook dat is politiek.
Het elegant wegwuivend gebaar van vrouwen heeft ook een legitimatie gevonden in de rook om zich heen.
Degenen die trouwens zeggen dat je op hun kosten leeft zijn dezelfden die op jouw energie parasiteren.
Andere keer. Ik spuug op straat terwijl ik op een bankje zit na de fietsrit door de kou, vanwege wat slijm. Iemand met een lage eigenwaarde die langsloopt, ik zie zijn gevoeligheid, kijkt om; ik had heel even gewacht tot hij voorbij gelopen is. Hij vermoedt dat ik voor hem spuug.
Verharding is een symptoom van de komende dood.
Als mensen de waarheid zeggen beseffen ze het niet. Alleen als ze liegen is het bewust.
Politiek.

Reageer
gravatar

Het onderscheid, de IQ-test, dat veel mensen niet kunnen maken, tussen causaliteit en coïncidentie weerspiegelt zich in relatie en associatie. Veel relaties bestaan uit gezamenlijk ongein. Kun je je de catastrofe voorstellen.

gravatar

Ik zag van de week buiten de opzichter weer die daar bij de verbouwing van Albert Heijn zo stond te zwaaien met zijn armen. Hij bleek niet de opzichter te zijn. Hij stond er voldaan bij, hij greep gelijk naar zijn iPhone.
Hij lachte!
Er stond HAVIK PM op zijn jas: het is zijn beroep om zelfvoldaan te zijn.
Ze hebben nu ook de laatste boom aan de zijkant weggehaald waar dat Gall en Gall zit. Een eik die decennia nodig heeft om wat te worden.
Er stond al een tienervrouw in haar uniform bij de ingang. Terwijl ik boodschappen doe voor ze dichtgaan nadat ze net al die kassa’s verbouwd hebben en ze een zelfscanner hebben, zijn ze weer opnieuw begonnen. Ik zie die havik PM in mijn geest in een televisie interview, ik draai me om en zie hem staan genieten in de halflege winkel, beroepshalve natuurlijk, met zijn steile nek die in één lijn rechtdoor loopt in zijn schedel. En dan zal alles weer op een andere plek gelegd worden zodat je blijft zoeken.
Terwijl ik altijd probeer neutraal te zijn, hebben ze tal van professionele opleidingen die kennelijk voor immigranten bedoeld waren om een persoonlijke band met de klant te scheppen op hun zonnevlecht waar ze altijd sucken. Als ze je een compliment geven moet je oppassen, want je maakt je al zorgen als ze hun mond open willen doen van het vuil wat eruit komt.
De krachten van het kwaad.

http://www.havik-pm.nl/

Reageer
gravatar

Het enige gesprek dat je opvangt van de teven gaat over de ziekte en de oorzaak.
Die ze zijn.
Specifiek.

gravatar

Ik ken een maharadja, die een zoon heeft die aan MIT heeft gestudeerd. Hij was hoofd chirurgie hier in een groot Nederlands ziekenhuis. Toen de maharadja ernstig ziek werd, kreeg hij het advies om onder een boom te gaan zitten die immers een zuurstoftent is ter plekke. De zoon hield van zijn vader; er was geen commercieel belang.

gravatar

Aanpassen.
Om niet uit de toon te vallen waren ze in de buurt anticiperend al overal begonnen particulier hun bomen om te zagen.

gravatar

Ik dacht dat ‘objectivering’ mijn uitvinding was om iets uit te leggen dat specifiek is aan vrouwen.
Ik had zelfs een formule ontwikkeld dat hoe innerlijker je bent hoe meer je op uiterlijkheden wordt beoordeeld.
‘De inspiratie van de feministische beweging door de meesters.’
Verder, de leeftijd die ze gissen waar ze prat op gaan is de enige mal waarbinnen je wat mag zeggen; op dat vlak zijn ze steeds hoffelijker geworden. Het leven op een speldenknop.

gravatar

Ik krijg over 12 minuten Corona. Het wordt aanbevolen om de mooiste passes van Kevin Strootman te gaan bekijken. Iemand tips voor de overige 11 minuten?

Reageer
gravatar

Bij mij woont een sjamaan in de wijk die een kruidenkuurtje aanraad. Sinds ik die drink heb ik al 3 paniekaanvallen en 2 uittredingen meegemaakt waaronder de brexit waarbij ik besloot uit brittanie te stappen.

gravatar

Lieve lezers van mijn reacties. Uit de test is gebleken dat ik nog maar 12 minuten heb te leven. Bij deze wil ik jullie bedanken voor alle likes die jullie mij hebben gegeven.

Keep the soul alive!

Vaarwel, 😥😥

Corrie.

Reageer
gravatar

Stel je niet aan, Corrie. Het coronavirus wordt vast zieker van jou dan jij van het virus. Eigenlijk moeten we jou naar China sturen om het virus af te schrikken.