Man durft date niet mee naar huis te nemen uit schaamte voor zijn slappe wifi

De 27-jarige Jasper heeft vanavond een date en is daar onwijs zenuwachtig voor. “Ze is echt leuk, maar wat als het nou heel gezellig wordt? Ik durf haar niet mee naar huis te nemen. Dat wekt gewoon verwachtingen”, zegt hij tegen een vriend. “Heel gênant, maar ik schaam me voor mijn slappe wifi. Ik ben bang dat ie niet goed presteert en je wil natuurlijk wel een sterk signaal afgeven.”

“Stel je voor: we liggen knus tegen elkaar in bed, we proberen verbinding te maken en het signaal valt ineens weg. Wat moeten we in zo’n situatie doen? Praten? Dat wordt een absolute ramp.”


Voor wifi geldt maar 1 ding: je wilt gewoon dat het werkt. Van de eettafel, in je slaapkamer tot op zolder. Dan is gewone wifi soms niet genoeg. Daarom is er nu KPN SuperWifi. Hiermee heb je in elke hoek van je huis de optimale wifi-snelheid dankzij 2 KPN SuperWifi-punten die je zo hebt aangesloten. Ga naar www.kpn.nl/superwifi voor supergoeie wifi.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag de opzichter weer die daar bij de verbouwing van Albert Heijn zo stond te zwaaien met zijn armen. Hij bleek niet de opzichter te zijn. Hij stond er voldaan bij, hij geep gelijk naar zijn iPhone.
Hij lachte nu!
Er stond HAVIK PM op zijn jas: het is zijn beroep om zelfvoldaan te zijn.

Reageer
gravatar

Jasper, hoewel in 2020 het heel normaal is om alles draadloos te doen, zou ik in dit geval maar terug gaan naar die goede, oude tijd. Probeer het eens met fysieke benadering, gebruik de ‘trekschuit’-methode, waarbij de schuit met een lange paal in het vochtige natte water werd gedaan en de schuit, langzaam maar op vaste koers op zijn doel afging. Uiteindelijk kwam men op de plaats van bestemming en miljoenen enthousiastelingen kregen de vrijheid en gingen op zoek naar hun prooi.

Reageer
gravatar

Altijd als ik een mail krijg verzonden van ‘mijn iPhone’, weet ik dat ze weer met een vrouw in bed liggen.