Vrouw in supermarkt knijpt in alle eieren


Voor het eierschap in de supermarkt staat de 29-jarige Kim in alle eieren te knijpen. Ze wil zeker weten dat ze de beste eieren mee naar huis neemt.

“Ik weet dat het een beetje not done is, maar ja, ik wil natuurlijk wel gewoon de beste”, biecht Kim op. Wat haar betreft valt het haar ook niet helemaal te verwijten. “Als ze allemaal nou gewoon goed zijn, is het gewoon meteen raak. Dan stop ik ze meteen in mijn mandje en hebben de mensen na mij geen voorgeknepen eieren.”

Eieren kopen die beter zijn voor de kip en de planeet? Ga voor Blije Kip Witjes. Kippen die witte eieren leggen, hebben minder voer nodig. Dat betekent minder transport, dus minder stikstofuitstoot. Blije Kip Witjes hebben drie sterren van de Dierenbescherming en zijn On the way to PlanetProof.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *