UEFA / Youtube.com

Europa League loting: balletje van Getafe wil niet van bodem bak afkomen

'Het balletje gaat steeds weer liggen'

Vanmiddag vond de loting voor de achtste finales van de Europa League plaats. De loting verliep in eerste instantie zonder problemen tot het balletje met daarop Getafe getrokken werd.

“Toen ik het balletje probeerde te pakken als tegenstander voor Inter merkte ik iets vreemds. Steeds als ik het balletje omhoog wou trekken viel het weer automatisch terug naar de grond en bleef het daar liggen,’’ vertelt Dieter Hamann, oud speler van Liverpool en Bayern München, die de loting verzorgden. “Pas na een minuut of twee kwam het eindelijk los van de grond en konden we verder met de loting.’’

De loting bracht verder een aantal mooie affiches met zich mee. Zo begint Sevilla met een thuiswedstrijd tegen AS Roma en gaat Peter Bosz met Bayer Leverkusen op bezoek bij Rangers. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 12 en 19 maart.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Europa League”? Europese competitie van wat?
(IJs)Hockey?, Ping-pong?, Korfbal?, Basketbal?, Bingo?, Honkbal?, Turnen”?, Handbal?, Volley?, Atletiek?, Schaatsen?, Vrouwenvoetbal?, Toepen?, Judo?, Kroegvechten?, Driebanden?, Mens erger je niet?, Bombarderen?, Jokken?, Paalzitten, Prijsopdrijven, ? Of een andere sport?

Reageer