Aphelleon / Shutterstock.com

Aarde in quarantaine om coronavirus

Nu het coronavirus in steeds meer plekken ter wereld opduikt hebben de autoriteiten besloten om alle aardbewoners in quarantaine te doen. Niemand mag deze planeet meer op of af. Voor de 7,7 miljard mensen die zich momenteel op de aarde bevinden komt het nieuws op een slecht moment.

“We moeten van de autoriteiten in onze atmosfeer blijven”, zegt de 62-jarige inwoner André Kuipers in een vlog op zijn Facebookpagina. “Balen natuurlijk, maar het is even niet anders. Gelukkig heb ik een continent waar ik redelijk vrij heen en weer kan bewegen. Dus voor nu is het nog wel even uit te houden.”

Verblijf jij momenteel op de aarde? De Speld hoort graag jouw verhaal. Je kunt ons bereiken via [email protected]

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook in Iran is het antiracisme ineens aan de orde; daar geeft een minister van gezondheid toe dat hij besmet is: iedereen kan het krijgen. Iedereen is dus gelijk. Er worden dan burgers van westerse landen genoemd die zijn besmet, maar omdat hierbij niet vermeld wordt of het etnische Chinezen zijn is de verspreiding van het virus moeilijk te beheersen en wordt iedereen er gelijkelijk voor behandeld. De wet. Landen als China helpen zo de bevordering van democratie.

Reageer
gravatar

Het is de straf van God.

Zij die overlijden hebben gezondigd en niet gebiecht.
Zij zullen branden in de hel.

Zij die het overdragen zijn werktuigen des duivels.
Ook zij zullen branden in de hel.

gravatar

Ik vind dat alle wereldleiders elkaar moeten bezoeken in een grote vergadering om de boel te bespreken. Inclusief die zieke minister uit Iran.

Reageer