Giannis Papanikos / Shutterstock.com

Tevreden Ten Hag: ‘We hebben ons niet laten verleiden tot doelpogingen’

Ajax-coach Erik ten Hag heeft zich tevreden getoond na de 2-0 tegen Getafe. “We hebben ons niet laten verleiden tot doelpogingen”, sprak hij content na de wedstrijd.

Ten Hag had zijn spelers vooraf benadrukt dat ze niet mee moesten gaan in het spel van hun opponent: “Je weet dat Getafe een ploeg is die constant probeert de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Daar moet je je niet in laten meeslepen. Het is jammer dat Klaas-Jan zich in de slotfase even niet kon beheersen. Huntelaar, zeker met zijn ervaring, moet dat niet doen, maar over het algemeen hebben we dat prima gedaan.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *