Agrio TV / Youtube.com

‘Als je niet tegen langzaamrijdende tractoren kunt, moet je niet in Den Haag gaan wonen’

Voor de zoveelste keer dreigt Robert uit Den Haag te laat te komen omdat hij vastzit achter een langzaamrijdende tractor. Boos wordt hij er echter niet om. “Landbouwvoertuigen horen er hier nou eenmaal bij. Als je niet tegen tractoren op de weg kan, moet je niet in Den Haag gaan wonen.”

Robert vindt het niet onredelijk dat mensen die naar een grote stad verhuizen zich aan moeten passen aan de lokale gebruiken. “Tractoren zijn voor Den Haag wat dubbeldekkers zijn voor Londen of gele taxi’s voor New York. Je daar boos over maken is net zoiets als naar het platteland verhuizen en dan gaan mopperen dat je overal heerlijk door kan rijden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kunnen de regering en het Malieveld niet worden verplaatst naar de rimboe, b.v. Meppel, Vlissingen of Flevoland ?
Hoeven die arme boeren niet helemaal meer naar Den Haag en zijn die arme hagenezen verlost van de tractoren.

Reageer
gravatar

Boer zoekt hoer?

Corrie van Hiernaast, tot nog toe hebben de protesterende boeren zich keurig terughoudend gedragen met betrekking tot mooie hoerige Haagse dames, maar nu moedig jij deze vrouwen aan om de stoere boeren op het sl*chte pad te brengen door ze te neuken.

Moderator van dienst, kunt u de moed opbrengen om de betreffende vreselijk onzindelijke reactie van meneer Corrie van Hiernaast onmiddelijk te schrappen.