NOS

Thierry Baudet twittert over vrienden die lastiggevallen worden door ‘buitenlander’ op voetbalveld

Wederom is een aantal vrienden van Thierry Baudet lastiggevallen door een buitenlander. Ditmaal in Zwolle, zo liet de FvD-frontman weten. ‘Schandalig! Vrienden van me in Zwolle zijn door een buitenlander lastiggevallen op het voetbalveld. Red dit land!’ tweette Baudet verontwaardigd.

Het incident zou plaatsgevonden hebben op klaarlichte dag. De man heeft zich volgens Baudet zeer intimiderend opgesteld en hij hield zich bovendien constant op in de buurt van zijn vrienden, die zich daardoor in het nauw gedreven voelden.

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan het bevestigen. Ons eerste dameselftal speelt in de overgangsklasse. (Daarin spelen gek genoeg vooral meiden tussen de 45 en 55 jaar.)

Zij hadden vorig najaar tegenstandsters waarvan vier hun haar niet in een knotje of een staart droegen, maar in hoofddoekjes. Nou dan weet je het wel. Twee beletten onze sportieve speelsters hun heilig verklaarde cirkel te betreden en twee wisten zelf onze doelvrouw drie keer links en een keer rechts te laten liggen.

Terecht dat meneer Baudet tekeer gaat over het gedrag van Marokkaanse islamitisch vrouwen tegenover beschaafde Overijsselse dames.

Reageer