Studio Speld

Nienke viert dit jaar haar verjaardag in een WhatsApp-groep

Na lang wikken en wegen is Nienke eruit: deze zaterdag viert zij haar verjaardag in een WhatsApp-groep. Vanaf een uur of 16.00 is iedereen welkom om gefeliciteerd te zeggen, al dan niet met toevoeging van een ballonnetje of een feestmuts.

“Andere jaren vierde ik het thuis, maar dan kwam iedereen pas rond 23.00 uur binnenkakken. Daar heb ik nu in ieder geval geen last van”, vertelt Nienke. “Ook kunnen we nu makkelijk tot middernacht door zonder dat er buren komen klagen. Verder is het ook fijn dat Jonathan en Bart er dan toch bij kunnen zijn, want zij zijn nog op wintersport dit weekend. En als ik er klaar mee ben kan ik ook veel makkelijker iedereen eruit zetten als ik wil gaan slapen. Wakker worden in een schoon huis: heerlijk. Alhoewel, ik moet nog wel een beetje opruimen trouwens.”

Ze moet nog even aan haar vriendinnen vragen of het in de ‘Lekker met de meiden’ groep mag. Maar Chantal liet al doorschemeren dat het daar ook al snel gehorig wordt en ze juist niet super veel zin had in drukte dit weekend. Waarschijnlijk moet ze maar gewoon een nieuwe aanmaken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *