Martijn kreeg voor Valentijnsdag een weekendje weg en nu gaat hij met z’n beste maat naar Parijs

Martijn heeft van zijn Valentijn een weekendje Parijs voor twee personen gekregen. Hij heeft wel zin in een weekendje stappen met z’n beste vriend in Parijs. “Wauw, wat superlief! Ik ga je heel veel foto’s sturen!”

Een heel romantisch cadeau, vindt Martijn. “Als je iemand een weekendje weg stuurt met zijn beste maat, dan laat je echt zien dat je van iemand houdt.” Toen hij het cadeau kreeg van zijn geliefde, wist hij meteen wie hij moest bellen. “Ik zei: Boris, we gaan naar Parijs! Mijn geliefde keek me verbaasd aan, haha. Ze dacht vast dat ik Jeroen zou bellen.”

Wil jij je geliefde naast een wenskaart ook een mooi cadeau geven voor Valentijnsdag? Bij Primera maak je een Valentijnskaart extra bijzonder met bijvoorbeeld een Weekendjeweg.nl Cadeaukaart. Kijk hier welke Primera het dichtst bij jou in de buurt zit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Martijn en Boris getweeën naar Parijs? O jee, ik verwacht dat Karel, de geliefde van Martijn, nog verbaasder zal kijken, als Martijn en Boris vertellen dat ze zo genoten hebben, dat ze voortaan gedrieën het bed zullen gaan delen. Misschien komt Jeroen er ook nog bij.

Moet kunnen!

Reageer
gravatar

Jan, hoe weet jij, dat de juiste latex regenjasjes werden gebruikt?
P.S. Vermits (aangezien, want, immers) heeft een totaal andere betekenis dan mits (op voorwaarde dat).