YouTube - AirPro Waalwijk

Je bent verkocht aan RKC Waalwijk

Heel veel succes!

Gefeliciteerd met een mooie nieuwe uitdaging: we hebben je zojuist verkocht aan RKC Waalwijk! Eigenlijk was dat niet onze intentie en zéker niet zonder eerst even met jou of je zaakwaarnemer (heb je die eigenlijk?) te overleggen, maar het zijn de laatste uurtjes voor de transferdeadline en ze deden een bod dat we niet konden weigeren.

Probeer het ook eens vanuit ons perspectief te zien: wij kunnen de drie tientjes prima gebruiken om ook eens een speciaalbiertje te drinken bij de vrijdagmiddagborrel en laten we wel wezen, het beste was er ook wel vanaf in onze samenwerking, toch? Laatst was m’n kind jarig en jij had er geen boodschap aan.

Maar goed, even over tot de orde van de dag.

Wat betekent dit concreet voor jou?

De eerstvolgende wedstrijd van RKC komt waarschijnlijk te vroeg voor je om te spelen (vanavond in Alkmaar tegen AZ), maar het zou je sieren als je in ieder geval op de tribune zit om je nieuwe collega’s in actie te zien. RKC speelt in een geel/blauw shirt. Er ligt bij de ingang één kaartje klaar, maar je mag iemand meenemen als die zelf een kaartje heeft of wil kopen. Morgen word je om 8.30 verwacht bij de uitlooptraining in het stadion van RKC. Daar heb je eerst een onderhoud met directeur Frank van Mosselveld en daarna met trainer Fred Grim. Hij kan je meer vertellen over zijn plannen met je (tip: Fred wil graag met ‘u’ en ‘meneer Grim’ worden aangesproken). We hebben jouw spulletjes alvast bij de hoekvlag naast het trainingsveld gezet.

Wat moet je weten over RKC Waalwijk?

RKC Waalwijk is een voetbalclub uit Waalwijk, dat ligt in de Efteling. RKC staat stijf onderaan in de Eredivisie. De kans dat ze degraderen is groot, waarschijnlijk speel je volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Misschien horen we dus wel nooit meer iets van je, maar dat is niet erg. Verder zijn de fans in het stadion loei-agressief omdat ze niet van verliezen houden en ze reageren die agressie graag met stokken en staven af op de spelers. Maar het goede nieuws is dat er niet heel veel fans in het stadion passen, hooguit 1800 of zo.

Maar ik woon 200 kilometer verderop

Waalwijk is inderdaad precies niet het geometrische middelpunt van Nederland en dat kan qua reistijd nog wel eens oplopen. Zeker het stuk tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch is filegevoelig. Het is handig als je direct op zoek gaat naar een koophuis in Waalwijk. Nu hoor ik je denken ‘ik huur eerst wel een huisje’, maar RKC heeft je voor 5 jaar vastgelegd. Als je niet 4,5 ton overhebt voor een rijtjeshuis in Waalwijk, dan zou het nabijgelegen Drunen nog een optie kunnen zijn. Drunen heeft alles wat je nodig hebt, zoals een Action en een kaasboer.

Tot slot

Heel veel succes gewenst bij je nieuwe werkgever en we komen elkaar vast nog wel eens tegen. Joe!

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En als dat nou nog vrouwenvoetbal was, zoals bekend superieur aan de Mickey Mouse competitie …. Nee, met zoveel mannen in de redactie van De Speld wordt het nooit wat.