Rawpixel.com / Shutterstock

Vriendschap enige “app” die je nodig hebt

Ben je ook zo klaar met “TikTok”? De populaire app ligt onder vuur, omdat het bereik van gehandicapten en transgenders wordt beperkt en er niet wordt ingegrepen tegen kinderlokkers. Maar je hebt “TikTok” en al die andere “sociale media” helemaal niet nodig! Probeer eens deze “app”: vriendschap.

Heb je deze “app” al op jouw “telefoon”? Je hoeft je niet beter voor te doen, want mensen “liken” jou zoals je bent. Je bespeelt de app door jezelf te zijn en door naar je mede-”spelers” te luisteren. Als je er meer tijd in stopt, gaat het vertrouwen een “level” omhoog.

Kom, “download” nu maar deze “app”. Het is vriendschap, een multiplayer-spel!

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *