YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Rolf (41) snapt niet waarom iedereen op zijn kantoor noise cancelling headphones draagt behalve hij

‘Het is zo ongezellig! Weet je trouwens wie ik dit weekend tegenkwam?’

Rolf van Deutekom (41) uit Waddinxveen kan er maar niet over uit. Iedereen in zijn kantoortuin draagt noise cancelling headphones, behalve hij.

“Ik snap het echt niet”, roept Rolf, terwijl hij een hap uit zijn appel neemt. “Het is zo ongezellig! Hier, neem David bijvoorbeeld. David! DAVID!” Rolf gebaart dat David zijn koptelefoon af moet zetten. “Ja?”, vraagt David. “Ongezelliiiiiiiiiig”, roept Rolf. Hij draait zich weer om. “Zie je wat ik bedoel? Zo valt er toch niet te werken.”

“Toen ik hier kwam was er niemand met zo’n ding”, zegt Rolf. Zijn telefoon gaat over. “Yooooooooo Maarten! Nee kan wel effe, ik zet je op speaker.” Na hun weekend te hebben besproken laat Rolf nog een paar van zijn lievelingsnummers horen op Spotify. “Hier ga ik dus echt als een trein op”, zegt hij. “Dat komt door de beat. En de fluitjes. En het gospelkoor. David vindt dit ook lekker volgens mij. David! DAVID!”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Carrie, je maakt een grote denkfout. Wij opa’s (en oma’s) storen niemand op welk kantoor dan ook, zoals twintigers, dertigers, veertigers en vijftigers. Wij zijn namelijk met pensioen.