Studio Speld / Shutterstock

Europese Unie doet Groot-Brittannië Rituals-pakket cadeau op afscheidsfeestje

Op de afscheidsborrel van Groot-Brittannië heeft de Europese Unie Groot-Brittannië een Rituals-pakket cadeau gedaan. Europa wil met het gebaar waardering uitspreken voor het land dat de afgelopen 47 jaar bij de Europese Unie heeft rondgelopen.

“We hopen dat je hier een leuke tijd hebt gehad en dat je een hoop hebt opgestoken van de tijd dat je lid van de Europese Unie was”, vertelde commissievoorzitter Ursula van der Leyen tijdens een kort toespraakje. “Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we je allemaal erg gewaardeerd hebben. Die gefrituurde vis met azijn bij de borrels zullen we zeker herinneren.” Daarna was er tijd voor een hapje en een drankje en gingen de meeste lidstaten met elkaar over voetbal praten.

Groot-Brittannië weet nog niet wat het hierna gaat doen.

[asnonderzoek]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *